Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Marius Şumudică a semnat pe doi ani cu FC Braşov

Marius Şumudică a semnat pe doi ani cu FC Braşov

Marius Şumudică a semnat pe doi ani cu FC Braşov
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    02 Noi 2011   •   10:40

Marius Şumudică este noul antrenor al lui FC Braşov. Tehnicianul de 40 de ani a semnat un contract valabil pe două sezoane cu echipe de sub Tâmpa, urmând să conducă primul antrenament miercuri.

Marius Şumudică este noul antrenor al echipei. Ne-am înţeles pentru un contract pe două sezoane. Sunt convins că Şumudică va face o treabă bună la FC Braşov”, a declarat Ioan Neculaie, preşedintele lui FC Braşov.

Noul antreor al braşovenilor a pregătit-o pe Astra Ploieşti, din etapa a 3-a până în etapa a 12-a, despărţindu-se de prahoveni după înfrângerea din Giuleşti, 2-3 cu Rapid. A fost singurul eşec al lui Şumudică în campionat pe banca Astrei, însă acesta a venit după eliminarea din Cupa României, provocată de Petrolul.

Sunt bucuros că am semnat cu FC Braşov, o echipă cu tradiţie în fotbalul românesc. Vom face totul pentru a urca repede în clasament, pentru că, în situaţia în care suntem noi, orice punct contează. Principalul meu obiectiv este, ca prin jocul echipei, să readuc suporterii lângă echipă”, a spus Şumudică.

Daniel Isăilă a fost înlocuit pentru a doua oară în acest sezon de la FC Braşov, de data aceasta în urma eşecului de luni seara, 1-2 acasă cu CFR Cluj. Isăilă a condus echipa în primele două etape, apoi a fost secundul spaniolului Jose Murcia Gonzalez, pentru a redeveni principal din etapa a 6-a.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close