Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Martinovic şi Stanca au scăpat de suspendare. Petrolul va juca şase meciuri fără spectatori

Martinovic şi Stanca au scăpat de suspendare. Petrolul va juca şase meciuri fără spectatori

Martinovic şi Stanca au scăpat de suspendare. Petrolul va juca şase meciuri fără spectatori
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    03 Noi 2011   •   10:22

Comisia de Disciplină a LPF a decis, miercuri, ca jucătorii stelişti Novak Martinovic şi Răzvan Stanca să nu fie suspendaţi în urma incidentelor de la meciul Petrolul - Steaua, din etapa a 12-a din Liga I, când cei doi l-au lovit pe spectatorul care îl agresase pe George Galamaz.

A fost un caz unic ca proporţie şi mărime şi consider că am luat decizia cea mai bună, urmează ca din punct de vedere penal să-şi facă datoria şi instanţa judecătorească, cu o sancţiune aspră, şi pe viitor să dea dovadă de mai multă exigenţă, pentru că este vorba de o faptă gravă petrecută pe terenul de fotbal", a declarat vicepreşedintelui Comisiei de Disciplină, Florin Gâtejan.

Fundaşul Petrolului Enes Sipovici, audiat de membrii Comisiei de Disciplină, după ce înregistrările video ale incidentelor de la meciul Petrolul-Steaua l-au suprins îndepărtând un obiect de pe teren, care se bănuieşte a fi aparţinut spectatorului care l-a lovit pe Galamaz, nu a fost suspendat, „deoarece nu întruneşte elementele unei abateri", a explicat Gâtejan.

De asemenea, Petrolul Ploieşti va evolua fără spectatori în următoarele şase partide de pe teren propriu, iar clubul prahovean va fi nevoit să plătească o amendă de 60.000 de lei.

Nicăieri nu poate fi sancţionată moralitatea. Toată lumea a apreciat că ce a făcut Martinovici a fost moral. Este o decizie normală până la urmă, aşa spune şi regulamentul. La Petrolul cred că e cam mult. Nu e de vină echipa Petrolul după părerea mea. Şase etape e prea mult”, a comentat Gigi Becali la GSP TV decizia luată de Comisia de Disciplină.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close