Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Măsuri după luptele de stradă: 10 fani ai Stelei au interdicţie pe stadioane

Măsuri după luptele de stradă: 10 fani ai Stelei au interdicţie pe stadioane

Măsuri după luptele de stradă: 10 fani ai Stelei au interdicţie pe stadioane
16 Noi 2008   •   14:41

Luptele din tribune şi din stradă de la partida dintre Steaua şi Timişoara nu s-au lăsat fără urmări.
Jandarmeria Capitalei a anunţat că zece fani stelişti au fost interzişi pe arenele sportive, iar mai mulţi suporteri au fost amendaţi. Mai mult unui număr de şase suporteri li se pregăteşte un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi opunerea cu violenţă faţă de forţele de ordine La acestea se adaugă, conform unui comunicat al Jandarmeriei 11 amenzi în valoare de 5.100 lei, "pentru aruncarea cu pietre şi alte obiecte asupra forţelor de ordine?.
Din cele 10 persoane sancţionate cu interdicţia de a intra pe stadioane pentru nouă dintre ele măsura este valabilă un an, iar ultima pentru o perioadă de 6 luni".
Jandarmeria a mai precizat că în continuare se vor mai analiza înregistrările video şi este posibil să mai urmeze şi alte măsuri.
La începutul partidei, suporterii Stelei de la Peluza Nord au aprins mai multe torţe, deşi introducerea lor pe stadion este interzisă. Dispozitivul de securitate a intervenit pentru a-i convinge să le stingă, moment în care au început altercaţiile.
S-a continuat cu scandari împotriva lui Gigi Becali, dar şi intrarea ?în luptă? a Peluzei Sud.La pauză mulţi suporteri au părăsit tribunele, iar protestele au continuat în afara stadionului.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close