Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Amicalul dintre România şi Spania, afectat de atentatele de la Bruxelles

Amicalul dintre România şi Spania, afectat de atentatele de la Bruxelles

Amicalul dintre România şi Spania, afectat de atentatele de la Bruxelles
22 Mar 2016   •   19:35

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că măsurile de securitate de la meciul amical România - Spania, programat în 27 martie la Cluj, vor fi sporite în urma atentatelor teroriste care au avut loc la Bruxelles, transmite Agerpres.

'Cu siguranţă vor fi sporite măsurile de siguranţă. Vor fi aceleaşi măsuri de siguranţă pe care le-am fi avut şi dacă meciul era pe Arena Naţională. Când contextul internaţional o solicită, ai parte de toată implicarea autorităţilor naţionale astfel încât suporterii să fie în siguranţă pe stadion, dar şi pe străzile oraşului. În ceea ce priveşte meciurile amicale ale României din această săptămână nu avem niciun semnal de alarmă, niciun risc de securitate', a spus Burleanu. 

Acesta a adăugat că este marcat de evenimentele tragice care au avut loc, marţi, la Bruxelles. 'Vreau să transmit un mesaj de compasiune pentru toate victimele şi apropiaţii victimelor din atentatele de azi din Belgia. Sunt profund marcat de ceea ce s-a întâmplat, azi, la Bruxelles. Cu atât mai mult cu cât într-o perioadă scurtă de timp ne vom deplasa în Franţa pentru Campionatul European. În acest context, am toată convingerea că EURO 2016 va reprezenta un exemplu al rezistenţei prin normalitate. Sportul poate fi o platformă spre civilizaţie şi un factor care să contribuie la modernizare. Cât despre meciul de deschidere al EURO 2016 (n.r. - Franţa - România) îmi doresc să nu avem parte de evenimente aşa cum s-au întâmplat azi la Bruxelles şi anul trecut la Paris', a menţionat Burleanu. 

×
Subiecte în articol: masuri de securitate meci amical Spania
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close