Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Materazzi, dat afară de la FC Braşov la trei zile după instalare

Materazzi, dat afară de la FC Braşov la trei zile după instalare

Materazzi, dat afară de la FC Braşov la trei zile după instalare
01 Iul 2010   •   19:36

Dacă în Occident antrenorii rezistă în funcţie ani de zile, Guy Roux ajungând la Auxerre la un record de 44 de ani, în România carierele de antrenor sunt mult mai scurte. FC Braşov s-a despărţit, joi, de antenorul italian Giuseppe Materazzi la doar trei zile după ce îl numise în funcţie. Explicaţia patronului Ioan Niculaie este că nu s-a înţeles cu tehnicianul din "Cizmă".

"Am încheiat astăzi (n.r. - joi) colaborarea cu antrenorul Giuseppe Materazzi. Au fost ceva neînţelegeri şi am convenit că este mai bine să ne despărţim. De pregătirea echipei se vor ocupa Daniel Isăilă, Robert Ilyeş şi Andrei Şanta. Avem câteva variante de antrenor, iar în câteva zile sper să şi anunţ numele celui care va sta pe banca tehnică", a declarat patronul grupării de la poalele Tâmpei, potrivit Mediafax.

Una dintre puţinele decizii pe care Materazzi a apucat să le ia la FC Braşov este să anuleze cantonamentul programat în Slovenia, pe motiv că nu avea nici un sens în condiţiile în care lotul nu era definitivat.

"Antrenorul Materazzi a spus că nu are rost ca echipa să plece în Slovenia, atât timp cât lotul nu este definitivat. Avem condiţii bune de pregătire şi la Braşov, astfel că am anulat cantonamentul din Slovenia, iar echipa va efectua un stagiu de pregătire în Poiana Braşov", declarase patronul Ioan Niculaie.

Giuseppe Materazzi este tatăl celebrului jucător italian de la Inter Milano, care a câştigat în 2006 Cupa Mondială cu "Squadra Azzurra".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Brasov Liga I
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close