Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mazilu, convocat pentru meciul cu Insulele Feroe în locul lui Mutu

Mazilu, convocat pentru meciul cu Insulele Feroe în locul lui Mutu

Mazilu, convocat pentru meciul cu Insulele Feroe în locul lui Mutu
Sursa foto: ionut mazilu
11 Oct 2009   •   18:10

Suspendarea lui Adrian Mutu, care a primit un cartonaş galben în meciul cu Serbia, l-a obligat pe Răzvan Lucescu să îl selecţioneze de urgenţă pe atacantul Ionuţ Mazilu de la Arsenal Kiev. Pe lângă Mutu, România nu va putea conta în meciul de la Piatra Neamţ cu reprezentativa Insulelor Feroe nici pe căpitanul Cristi Chivu, care a văzut roşu direct cu Serbia în minutul 85 pentru un fault la Zigic.
România va disputa miercuri ultimul meci din actuala campanie de calificare, împotriva Insulelor Feroe. Pentru acea partidă, Mutu şi Chivu au devenit indisponibili, fiind suspendaşi pentru cumul de cartonaşe galbele, respectiv cartonaş roşu, în timp ce Tiberiu Ghioane s-a întors la Kiev dup ce a suferit o accidentare - preleziune - la piciorul stâng. În locul lui Mutu, Lucescu l-a chemat pe fostul jucător de la Rapid Ionuţ Mazilu, care se sosi la contanamentul naţionalei de la Mogoşoaia duminică seară sau luni diminează.
Partida România - Feroe, fără miză, se va juca la Piatra Neamţ, pe Stadionul "Ceahlăul", începând cu ora 21.00, miercuri, conform Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu CM2010
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close