Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Un meci de fotbal din România s-a încheiat cu scorul de 50-0. ”E greu să-ți imaginezi cum se dă un gol la 90 secunde”

Un meci de fotbal din România s-a încheiat cu scorul de 50-0. ”E greu să-ți imaginezi cum se dă un gol la 90 secunde”

Un meci de fotbal de la noi s-a terminat cu scorul greu de crezut de 50-0, fiind vorba de jocul dintre Urban Titu și formația Progresu Mătăsaru.

Un meci de fotbal din România s-a încheiat cu scorul de 50-0. ”E greu să-ți imaginezi cum se dă un gol la 90 secunde”
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    07 Iun 2022   •   16:42

Meciul s-a jucat în penultima etapă a campionatului de juniori U19 din Dâmbovița, iar Asociația Județeană de Fotbal s-a sesizat în urma scorului de neimaginat și a anunțat că va lua măsuri, potrivit gsp.ro.

Înainte de această victorie, Urban Titu se află pe locul 2 în campionatul U19 din Liga a 4-a a județului Dâmbovița și avea 61 de goluri mai puțin decât ocupanta primului loc, Străjerii 1396 Târgoviște. 

Astfel, dacă Titu va câștiga meciul din ultima etapă îi egalează la puncte pe Străjeri, iar departajarea se va face la golaveraj. 

După scorul 50-0, Urban Titu are nevoie de o victorie la 11 goluri diferență ca să devină campioana cu juniorii mari din Ligii 4-a a județului. 

Acum, Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița a hotărât ca, din sezonul viitor, departajarea să nu se mai facă la golaveraj, ci într-o finală pentru titlu. 

Urmează ca acest caz să fie discutat la o ședință a Comisiei de Disciplină și Etică a AJF Dâmbovița, unde vor fi invitați reprezentanții celor două echipe, dar arbitrii meciului.

”Este greu de comentat ceea ce s-a întâmplat acolo. Nu, nu am avut reprezentant sau vreo altă sursă acolo, în acel interval de timp, având meciul nostru de juniori. 

Am fost șocat când am văzut scorul... chiar și la un astfel de nivel, e greu să îți imaginezi cum se poate înscrie un gol la circa 90-100 secunde! Mai ales că terenul de la Mătăsaru este departe de a fi o masă de biliard!”, a spus Ionuț Drăgănescu, reprezentantul celor de la Străjerii Târgoviște, echipa care conducea detașat în clasament.
 

×
Subiecte în articol: scor Urban Titu Progresu Mătăsaru
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close