Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Meme Stoica are coronavirus! Focar de COVID-19 la FCSB

Meme Stoica are coronavirus! Focar de COVID-19 la FCSB

Vești proaste pentru FCSB. Roş-albaştrii au fost loviţi din nou de COVID-19. 7 persoane au fost depistate pozitiv la testele făcute de UEFA. Atât Mihai Stoica este infectat cu COVID-19, cât și mai mulți membri ai staff-ului echipei.

Meme Stoica are coronavirus! Focar de COVID-19 la FCSB
de Andreea Cigolea    |    15 Sep 2020   •   14:01

Toni Petrea, antrenorul principal, și Thomas Neubert, preparatorul fizic, membri ai staff-ului tehnic, au fost confirmați cu noul coronavirus. De altfel, nici Meme Stoica și jucătorul Andrei Miron nu au scăpat, informează , scrie antenasport.ro.

Persoanele depistate pozitiv sunt: Toni Petrea, Thomas Neubert, Horea Codorean, Sorin Cristof, Bogdan Stoica şi Marius Ianiuli. Astfel, FCSB se va deplasa fără antrenor principal în Serbia.

Nu este prima dată când echipa lui Becali se confruntă cu cazuri de coronavirus. În urmă cu câteva săptămâni, mai mulți jucători au fost confirmați cu COVID-19, în urma valului de infectări din Liga 1. 

Reacția oficială FCSB

"FCSB anunță că, în urma testării COVID-19 efectuate luni de către Synlab, partener UEFA, înaintea partidei cu FK TSC Backa Topola, din preliminariile UEFA Europa League, au fost înregistrate 7 rezultate pozitive.

Este vorba despre jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-ului: Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager).

Aceștia au fost izolați conform reglementărilor aflate în vigoare și nu prezintă simptome!", notează cei de la FCSB.

×
Subiecte în articol: Meme Stoica coronavirus
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close