x close

Mesajul surprinzător al Peluzei Nord după meciul cu Sparta Praga! Anunțul făcut de ultrașii steliști

04 Aug 2016   •   15:15
Mesajul surprinzător al Peluzei Nord după meciul cu Sparta Praga! Anunțul făcut de ultrașii steliști

Suporterii de la Peluza Nord a Stelei au postat un mesaj după ultimele evenimente din fotbalul românesc. Acest mesaj vine ca un strigăt la deșteptarea pentru ultrașii vicecampioanei României, care au abandonat echipa după scandalul cu sigla, scrie GSP.

"Moment de hater:

Ne uitam in jur, Farul echipa a suporterilor, Timisoara deja departe, Petrolul s-a unit si si-a facut echipa in liga 4 (suporterii), Argesul, Otelul, etc.... Au trecut prin probleme, s-au unit si au facut ceva pentru pentru pasiunea lor.

Marea galerie a Stelei, cei mai multi suporteri, cei mai tari, cei mai ultrasi, cei mai huligani, cei mai si cei mai unde se afla la ora actuala, la un an si 9 luni de la scandalul cu sigla?

Cand o sa terminam cu ura, cu ala e de la nord, ala e de la sud, noi suntem cei mai, ala e manjit, cine e Jean, de ce sa fac eu ca aia?

Cand o sa incercam sa ne unim, cand o sa luptam pentru echipa noastra, pentru culori, pentru pasiunea care ne-a unit? De ce asteptam? Ce asteptam? Sa moara ala, sa ne faca echipa ala, sa plece aia, sa falimenteze ailalti, sa se schimbe ce?

Chiar nu putem sa ne trezim?", se arată pe pagina suporterilor de la Peluza Nord. 

Citeşte mai multe despre:

mesaj ultrasi steaua suporteri
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati