Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mesaje deocheate pentru "Il Luce" de la fanii bănăţeni la Timişoara - Şahtior

Mesaje deocheate pentru "Il Luce" de la fanii bănăţeni la Timişoara - Şahtior

Mesaje deocheate pentru "Il Luce" de la fanii bănăţeni la Timişoara - Şahtior
Sursa foto: mircea lucescu
05 Aug 2009   •   23:02

Test greu miercuri pentru inima lui Mircea Lucescu, acceaşi care l-a trimis în spital de urgenţă în iulie. Ca şi cum remiza cu scorul de 0-0 după 2-2 la Doneţk, echivalentă cu eliminarea din Liga Campionilor, nu era de ajuns, "Il Luce" a trebuit să suporte şi mesajele extrem de dure ale publicului de pe Bega. Bănăţenii i-au arătat antrenorului de 64 de ani că n-au uitat faptul că le-a trimis echipa în Divizia B în 1987, aşa cum susţin ei.
Atmosfera făcută de fanii Viola a ajutat-o mult pe echipa rămasă fără nume, culori şi emblemă să dea o replică pe măsură deţinătoarei Cupei UEFA. Totuşi, bănăţenii n-au uitat de războiul de peste două decenii cu Lucescu şi i-au transmis mai multe mesaje, care mai de care mai ironice şi deocheate.
?Bănăţeanul un? se duce îi dă m...e lui Il Luce?
"În 87 ne-ai retrogradat, să nu crezi, câine, că te-am uitat!"
, au transmis bannerele afişate de fani, potrivit prosport.
Cei 27.000 de fani prezenţi pe stadionul "Dan Păltinişanu" au uitat, însă, repede de Lucescu atunci când au văzut că echipa lor se apropie de playoff-ul Ligii, iar repriza a doua s-a jucat în faţa unor tribune în flăcări. Finalul meciului i-a descătuşat pe fani, care au declanşat sărbătoarea pe stadion şi pe străzile oraşului.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close