Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Michel Platini a venit în România. Putem intra în ?hora? organizarii Euro 2020 (VIDEO)

Michel Platini a venit în România. Putem intra în ?hora? organizarii Euro 2020 (VIDEO)

Michel Platini a venit în România. Putem intra în ?hora? organizarii Euro 2020 (VIDEO)
13 Noi 2008   •   12:21

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a sosit Bucureşti, unde va sta timp de două zile, perioadă în care se va întâlni cu oficialii FRF şi primarul Bucureştiului şi va vedea în ce stadiu se află lucrările la noul stadion Naţional, pe care FRF doreşte să organizeze finala Cupei UEFA din 2012.
Platini a fost aşteptat la Aeroportul Henri Coandă de preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi de oficialii Adalbert Kassai şi Ionuţ Lupescu, după care a urcat într-o limuzină neagră şi a plecat spre Casa Fotbalului, escortat de alte două maşini.
Platini vine după o vizită efectuată în Bulgaria, unde s-a întâlnit cu preşedintele Federaţiei de Fotbal a acestei ţări, Borislav Mihailov.
Mihailov a anunţat că ţara sa intenţionează să organizeze, alături de România, turneul final al Campionatului European din anul 2020, şi Platini a agreat în principiu această idee afirmând că ?guvernele celor două ţări trebuie să sprijine în totalitate acest lucru?.
Şeful UEFA a fost prezent la Sofia pentru a pune piatra de temelie a unui Centru de formare cu finanţare de la UEFA şi
Referitor la întârzierea lucrărilor la arenele fotbalistice din Ucraina şi Polonia, oficialul european şi-a exprimat din nou punctul de vedere:?Cele două federaţii ştiu foarte bine că una dintre condiţii este ca stadioanele să fie pregătite la timp. Dacă arenele nu vor fi construite în timp util, nici Kievul, nici Varşovia nu vor vedea Euro-2012?.
Platini continuă să suţină fotbalul est-european
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Michel Platini Euro 2020 UEFA
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close