Antena 3 Sport Fotbal intern Mihai Roman, accidentat, nu va juca două luni

Mihai Roman, accidentat, nu va juca două luni

12 Sep 2009   •   14:39
Mihai Roman, accidentat, nu va juca două luni
Sursa foto: mihai roman

Revelaţia momentului şi cel mai dorit fotbalist din campionatul intern, Mihai Roman, s-a accidentat în partida cu Ceahlăul, motiv pentru care va absenta circa două luni.

?Sunt foarte supărat după această accidentare, care a venit într-un moment nepotrivit pentru mine, cînd eram pe val. Verdictul medicilor a fost ruptură musculară la gamba piciorului drept. Am încredere că voi reveni în scurt timp pe teren, la acelaşi nivel de pînă acum", a spus Mihai Roman pentru gsp.ro.

Medicul echipei FC Braşov estima că jucătorul nu va intra pe teren cel puţin o lună după care va urma o perioadă la recuperare.

Referindu-se la aceasta, preşedintele clubului, Dinu Gheorghe declara: ?îmi pare foarte rău de ce i s-a întîmplat lui Roman, are într-adevăr ruptură. Astfel de accidentări se întâmplă şi din cauza stresului, a presiunii care e pusă pe jucător. A fost o perioadă dificilă pentru el, ne pare rău că s-a terminat în acest fel o săptămână grea pentru toată lumea".
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close