Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mihai Stoica a renunţat la FC Vaslui: Intrasem într-un război care nu îmi aparţinea

Mihai Stoica a renunţat la FC Vaslui: Intrasem într-un război care nu îmi aparţinea

Mihai Stoica a renunţat la FC Vaslui: Intrasem într-un război care nu îmi aparţinea
05 Oct 2010   •   10:58

După numai 3 zile de la instalarea sa ca preşedinte al FC Vaslui, Mihai Stoica a părăsit clubul, considerând că a nimerit într-un război care nu îi aparţine.

Într-o scurtă declaraţie făcută pe postul de televiziune Sport.ro, fostul preşedinte la Steaua şi Unirea Urziceni a precizat că "după numai trei zile mi-am dat seama că nu pot fi folositor nici Vasluiului, nici lui Porumboiu". "Nu puteam să-mi impun condiţiile regulile, principiile etc.  Era vorba de un nou staf, staful meu, pe care l-am avut şi la Steaua şi la Urziceni. Din moment ce acum nu se putea face asta, nu avea sens să merg mai departe", a spus Stoica.

"Am avut două situaţii în carieră în care antrenorul a fost ales de patron şi a  fost bine: venirea lui Olăroiu, în locul lui Protasov, şi Dan Petrescu, la recomandarea căruia am acceptat oferta lui Bucşaru. Când sunt solicitat de un club e normal ca eu să vin cu prima propunere de antrenor. Este normal să fie un antrenor căruia să-i cunosc metodele de antrenament, să-i cunosc filozofia despre fotbal şi să am toate datele la dispoziţe. Acum era o situaţie aiurea pentru mine, am fost paraşutat, m-am aruncat din avion şi am nimerit într-un război care nu-mi aparţinea", a declarat Stoica.

În privinţa viitorului său în fotbal, Mihai Stoica a spus că nu are în acest moment nicio altă intenţie, dar că aşteaptă o ocazie favorabilă, însă numai după o perioadă de gândire mai mare, pentru a putea alege mai bine. "Probabil voi rămâne în fenomen drept colaborator al unui post TV, dacă va mai fi cazul. Până în iarnă nu fac nicio mişcare", a spus el.


Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close