Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mihai Stoica explică ironic cum a refuzat întoarcerea în Ghencea

Mihai Stoica explică ironic cum a refuzat întoarcerea în Ghencea

Mihai Stoica explică ironic cum a refuzat întoarcerea în Ghencea
Sursa foto: mihai stoica
20 Apr 2010   •   16:56

Fostul manager general al Stelei, actualmente la Unirea Urziceni, a explicat pe blogul propriu, mmstoica.ro, cum a luat în considerare întoarcerea în Ghencea şi cum a refuzat în cele din urmă propunerea lui Gigi Becali. Unul dintre principalii artizani ai semifinalei Cupei UEFA din 2006 consideră că a făcut o greşeală când nu a refuzat pe loc oferta venită din Ghencea.
Doar ce se terminase meciul cu CFR din prima etapă a returului. Pierdusem, eram extrem de dezamăgit şi mă îndreptăm spre Bucureşti când am primit un telefon. Mi se propunea reîntoarcerea în Ghencea. Straniu, deşi îmi impusesem să refuz categoric dacă se va ivi vreodată ocazia, am cerut răgaz până la sfârşitul sezonului. De ce am făcut asta, nu-mi voi putea explică niciodată.
A două zi, mergeam spre Stadionul Steaua. Urma meciul anului, Unirea - Liverpool, iar noi începeam pregătirile partidei. Conduceam şi vorbeam la telefon cu un prieten bun, cu singurul om pe care-l consult înainte de a lua o decizie importantă. Îi relatam discuţia pe care o purtasem şi aşteptam să-mi spună că ar fi normal să evaluez propunerea primită. El tăcea.
Cu greu am reuşit să intru în incinta stadionului. Firmă de pază îşi făcea treaba. Mai fusesem în Ghencea de şase ori, de trei ori ca adversar al Stelei, de trei ori cu Unirea în Champions League dar după discuţia telefonică priveam totul cu alţi ochi. Totuşi, ceva nu se lega. Îi spuneam prietenului meu că parcă nu mai am emoţii, că nu mai simt nimic deosebit. El tăcea.
N-a trecut mult timp după ce am refuzat să mă întorc în Ghencea până când am avut un dialog jenant într-o emisiune televizată. A urmat a doua zi mult aşteptata conferinţă de presă de la Palat. Când am fost sunat şi mi s-a relatat ce s-a spus în inteligentul monolog, am tăcut. Atunci am înţeles tăcerea prietenului meu.
a recunoscut Mihai Stoica pe site-ul propriu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close