Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mihai Stoica, prezentat oficial la Steaua: Cu Gigi se poate lucra mai uşor decât cu alţi patroni

Mihai Stoica, prezentat oficial la Steaua: Cu Gigi se poate lucra mai uşor decât cu alţi patroni

Mihai Stoica, prezentat oficial la Steaua: Cu Gigi se poate lucra mai uşor decât cu alţi patroni
22 Noi 2010   •   15:09

Prezentat azi oficial la formaţia din Ghencea, ca manager general, Mihai Stoica spune că a făcut alegerea potrivită, pe care a luat-o foarte uşor. El a susţinut prima sa conferinţă de presă de la revenirea în Ghencea şi, timp de 40 de minute, a vorbit despre relaţia cu Gigi Becali, despre contestatarii săi şi a făcut un apel la fani să umple stadionul la meciul cu CFR, de duminică.

"Am emoţii mai mari ca atunci când am venit în 2002 la Steaua. Sunt fericit că voi avea ocazia să colaborez, sper fără fisură, cu Helmuth Duckadam, o legendă a Stelei, cu Marius Lăcătuş, cu Vali Argăseală. M-am întors fără nici o reţinere. De data asta vreau să vin şi să stau, nu să stau doar cinci ani", a zis Mihai Stoica.

MM a spus că relaţia sa cu Gigi Becali va fi una de respect reciproc şi a mărturisit că a ajuns la concluzia că se poate lucra cu patronul din Ghencea. "Am cunoscut şi alţi patroni, cu Gigi se poate lucra mai uşor decât cu ei. Ăsta e patronul nostru şi nu-l putem schimba. Condiţiile pe care le-am pus sunt legate de respectul pe care vreau să mi-l poarte. Nu am cum să-i interzic lucruri unui patron", a zis Mihai Stoica.

"Fac un apel disperat catre fani pentru meciul cu CFR. Aş vrea ca suporterii adevăraţi să înţeleaga faptul ca este nevoie de ei şi să populeze tribunele cu CFR. Să vină, pentru că dacă stadionul va fi plin, băieţii vor avea o motivaţie suplimentară. Steaua nu poate funcţiona la parametri maximi fără un stadion plin", a mai spus Mihai Stoica.

 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close