Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mihai Stoica rămâne la Steaua: „Am rezolvat problemele cu Sorin Cârţu”

Mihai Stoica rămâne la Steaua: „Am rezolvat problemele cu Sorin Cârţu”

Mihai Stoica rămâne la Steaua: „Am rezolvat problemele cu Sorin Cârţu”
09 Mar 2011   •   15:40

Mihai Stoica nu pleacă de la Steaua. Oficialul roş-albaştrilor a declarat într-o conferinţă de presă susţinută miercuri că va ocupa în continuare funcţia de manager şi că problemele sale cu Sorin Cârţu s-au rezolvat.

Rămân la Steaua, însă nu ca ca scouter, ci ca manager. Voi fi pe bancă, vineri, la Buzău, la meciul cu Victoria Brăneşti. Decizia de a rămâne am luat-o din trei motive. În primul rând, am realizat că legătura pe care o am cu suporterii este imposibil să se mai rupă vreodată, am fost în permanent contact cu ei în aceste zile. În al doilea rând, pentru că, dacă am avut o dată o tentativă de a pleca şi care s-a şi concretizat, acum nu a fost aşa, iar Gigi Becali mi-a demonstat că vrea să rămân. Chiar m-a lăsat să aleg ce vreau să fac dacă nu sunt de acord cu numirea lui Cârţu. În fine, pentru că am avut surpriza de a primi foarte multe mesaje din partea jucătorilor şi ceea ce m-a uimit, din partea unor jucători despre care tocmai presa scrie că aş avea probleme cu ei”, a explicat Mihai Stoica.

Managerul Stelei a ţinut să precizeze că vechile neînţelegeri pe care le-a avut cu noul tehnician al echipei din Ghencea sunt de acum înainte istorie. „M-am împotrivit venirii lui Sorin Cîrţu pentru că aveam nişte probleme mai vechi, probleme care s-au soluţionat astăzi. Un foarte mic procent care m-a făcut să mă decid a fost grija anumitor persoane din fotbalul românesc. Am văzut că sînt foarte iubit şi o să rămîn ca să lucrez cu Sorin Cîrţu”, a spus oficialul stelist.

Mihai Stoica a mai adăugat că va încerca să-l convingă şi pe Edi Iordănescu să rămână în continuare în stafful Stelei - „Este un antrenor valoros, este un stelist convins şi face parte din familie. Ar fi păcat să pierdem încă un antrenor apropiat clubului” - şi nu a uitat să-i răspundă şi lui Victor Piţurcă pentru declaraţiile acestuia din ultimele zile: „El tot visează că se întoarce la Steaua, dar nu o să se întâmple asta. Am realizat că a avut dreptate Marian Iancu, se pare că are nişte îndeletniciri ascunse. Crede că vine din vară la Steaua, dar se înşeală amarnic. Din vară tot eu voi fi aici şi el nu vine nici măcar să-mi aranjeze echipamentul în vestiar. Acolo intră numai bărbaţii”.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close