Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ministerul Apărării trece la fapte. Ce se va întâmpla cu marca Steaua

Ministerul Apărării trece la fapte. Ce se va întâmpla cu marca Steaua

Ministerul Apărării trece la fapte. Ce se va întâmpla cu marca Steaua
Sursa foto: Foto: steauafc.com
28 Dec 2015   •   17:53

La mai bine de la un an de la castigarea marcii Steaua la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Ministerul Apararii Nationale a hotarat sa treaca la fapte.

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, a hotarat, luni, constituirea unei comisii care va analiza modul in care Clubul Sportiv al Armatei Steaua a gestionat relatia cu echipa lui Gigi Becali.

In ultimul an, de cand a castigat marca Steaua, CSA a avut mai multe intalniri cu reprezentatii echipei lui Becali, insa cand a venit vorba despre rezolvarea litigiului s-a adus in discutie evaluarea marcii.

Din cate se pare, ministrul apararii doreste sa vada daca aceste tergiversari au fost legitime.

"Conform mandatului stabilit, in baza rezultatelor procesului de analiza, comisia va propune, printr-un raport ce va fi inaintat ministrului, masurile optime care pot fi luate de M.Ap.N. in vederea valorificarii marcii Steaua si utilizarii stadionului de fotbal, aflat in proprietatea statului si in administrarea ministerului, in conditii de legalitate si eficienta economica, precum si intr-un cadru de transparenta deplina", a transmis Ministerul Apararii Nationale pentru ziare.com.

Citiți mai mullt pe ziare.com.

×
Subiecte în articol: steaua Ministerul Apararii
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close