Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Lucescu: „Aş vrea să mor pe teren"

Mircea Lucescu: „Aş vrea să mor pe teren"

Mircea Lucescu: „Aş vrea să mor pe teren"
Sursa foto: Foto: Mediafax
01 Dec 2010   •   18:54

„Aş vrea să mor pe teren. Este cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unui antrenor”, a declarat Mircea Lucescu, într-un interviu acordat gsp.ro. Lucescu a spus de asemenea, că nu se va retrage niciodată, aşa cum a declarat şi Sir Alex Ferguson, în vârstă de 69 de ani.

Mircea Lucescu este de părere că managerul lui Manchester United „are perfectă dreptate” pentru că cei care au trăit o viaţă pe gazon sunt prea bătrâni ca să mai părăsească fotbalul.

„De exemplu”, a spus Lucescu, Ferguson „a renunţat o vreme, apoi, ajungând într-un supermarket, s-a gîndit: Ce caut eu aici?. Şi s-a întors, deşi era bolnav…”.

„Nu poţi să te opreşti. Degeaba zici că visezi să te retragi la un moment dat… Nu poţi, pur şi simplu. N-ai nevoie de linişte! Ai nevoie de tot ce îţi dă fotbalul. De tensiune, emoţie, adrenalină… Noi, antrenorii, trăim de două ori mai intens decît oamenii normali. Emoţiile noastre pot fi comparate cu cele pe care le simţi la coridă!”, a mărturisit Lucescu. "Antrenorii sunt ca actorii. Nu se retrag. Nu vreau să ajung ca Brigitte Bardot să plimb câini", a mai spus Mircea Lucescu.

Întregul interviu poate fi citit pe gsp.ro.

×
Subiecte în articol: Mircea Lucescu teren antrenor interviu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close