Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Lucescu este surprins că Lăcătuş a plecat, nu că a revenit

Mircea Lucescu este surprins că Lăcătuş a plecat, nu că a revenit

Mircea Lucescu este surprins că Lăcătuş a plecat, nu că a revenit
26 Dec 2008   •   13:17

Antrenorul Mircea Lucescu nu este mirat de revenirea lui Marius Lăcătuş pe banca Stelei. "M-a surprins plecarea lui", spune Lucescu.Tehncianul lui Şahtior nu crede că simbolul roş-albaştrilor se identifică cu formaţia din Ghencea. Lucescu senior este de părere că singurul antrenor care se poate confunda cu o grupare este Alex Ferguson.
Mircea Lucescu îl apără pe Dorinel Munteanu. Antrenorul lui Şahtior susţine că marii conducători nu demit tehnicienii în funcţie de ultimul rezultat. "Dacă nu există continuitate, nu vor fi nici rezultate", este de părere Lucescu.
"Când eşti în situaţia în care orice rezultat poate duce la demitere, e foarte greu să iei decizii. Un antrenor pentru a putea lua decizii juste, trebuie să-şi câştige libertatea de decizie şi după aceea să creeze", a spus Lucescu.
"Marii conducători de cluburi din Champions League se gândesc de 4-5 ori înainte de a lua o decizie. Nu se pot lua decizii în funcţie de ultimul rezultat".
Lucescu senior nu îl iartă pe patronul roş-albaştrilor, despre care spune că a greşit atunci când l-a schimbat de Dorinel Munteanu imediat după eliminarea din cupele europene.
Despre patronul Stelei, Gigi Becali, "Il Luce" a spus: "Pesemne şi-a dat seama de greşelile pe care le-a făcut pentru că indiferent de ce nume ai, când rezultatele nu sunt cele care ar trebui să fie, o parte de vină o ai, responsabilităţile există."
Tehnicianul român are încredere în Marius Lăcătuş şi este sigur că simbolul din Ghencea a învăţat din greşeli.
Antena3

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close