Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Lucescu la CFR Cluj, Hakan Sukur la Steaua!

Mircea Lucescu la CFR Cluj, Hakan Sukur la Steaua!

Mircea Lucescu la CFR Cluj, Hakan Sukur la Steaua!
06 Noi 2008   •   11:44

Jocurile slabe din Liga Campionilor făcute de Steaua şi CFR Cluj agită apele printre conducătorii celor două cluburi. Aşa că în presă au început să transpară informaţii despre posibile transferuri de top la campioana şi vicecampioana României.
CFR Cluj pare să fie din ce în ce mai nemulţumită de antrenorul Maurizio Trombetta şi caută soluţii tocmai în Ucraina. Acolo Mircea Lucescu aproape sigur nu va mai continua la Şahtior Doneţk, iar venirea acestuia la gruparea din Gruia ar însemna o lovitură senzaţională de imagine. Deşi "Il Luce" a negat tratativele, venirea acestuia la Cluj nu pare imposibilă, mai ales că Arpad Paszkany pare dispus să investească în continuare bani frumoşi la echipă.
Şi Steaua e pe cale să dea lovitura pe piaţa transferurilor. Gruparea din Ghencea ar intenţiona să îl aducă pe fotbalistul turc Hakan Sukur, acesta fiind dorit atât de finanţatorul Gigi Becali, cât şi de antrenorul Dorinel Munteanu. Hakan Sukur ar urma să suplinească lipsa acută de atacanţi veritabili din tabăra roş-albaştrilor.
În ultimele meciuri din grupele Ligii Campionilor, CFR Cluj a pierdut acasă cu Bordeaux, iar Steaua a fost înfrântă în Ghencea de Lyon.
Antena3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close