Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Lucescu: Unirea Urziceni, un model de cum trebuie să fie construită o echipă

Mircea Lucescu: Unirea Urziceni, un model de cum trebuie să fie construită o echipă

Mircea Lucescu: Unirea Urziceni, un model de cum trebuie să fie construită o echipă
25 Noi 2009   •   22:17

Mircea Lucescu a lăudat campioana României, Unirea Urziceni, despre care a spus că "este un model de cum trebuie să fie construită o echipă, cu jucători dornici de performanţă care şi-au fixat nişte reguli, le-au respectat şi au ajuns aici".

"I-am zis lui Mihai Stoica că nu aş vrea să mă întâlnesc cu el în Liga Europa, deoarece aş vrea să se califice în Liga Campionilor. Cu Stuttgart nu va fi uşor. Am văzut meciul lor de la Glasgow şi mi s-a părut o echipă cu foarte multă forţă. Dar după modul în care s-au organizat cu Sevilla, nu văd de ce Urziceni nu ar putea să obţină un rezultat care să-i califice", a mai declarat Lucescu, citat de Mediafax.

Tehnicianul lui Şahtior Doneţk l-a lăudat şi pe acţionarul FC Rapid, George Copos. "Toată lumea l-a criticat pe George Copos, dar el a găsut soluţia cea mai bună de a promova jucători tineri, care au adus entuziasm şi o dorinţă de performanţă extraordinară. În acelaşi timp a asigurat un echilibru financiar clubului, pentru că cel mai ruşinos lucru este falimentul, iar Rapid era într-o situaţie de faliment", a spus Lucescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close