Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Rednic a renunţat la Dinamo, enervat că Dinu a fost numit director tehnic

Mircea Rednic a renunţat la Dinamo, enervat că Dinu a fost numit director tehnic

Mircea Rednic a renunţat la Dinamo, enervat că Dinu a fost numit director tehnic
23 Iun 2009   •   11:47

Mircea Rednic a renunţat la Dinamo, după ce Cornel Dinu a fost numit director tehnic! Deşi a declarat că îl respectă pe Cornel Dinu, Mircea Rednic a avut în ultimul timp mai multe contre dure în presă cu administratorul delegat al clubului din "Ştefan cel Mare".

În plus, Cristi Borcea a declarat că se retrage din funcţia de preşedinte executiv şi, foarte posibil, ar putea să iasă şi din acţionariatul clubului. ?Dacă Mircea Rednic nu va antrena echipa, eu ies din acţionariat, din funcţia executivă, din tot?, declarase Cristi Borcea în urmă cu câteva zile, când Vasile Turcu, un alt acţionar care şi-a anunţat retragerea, punea presiune ca Mircea Rednic să fie înlăturat.

Decizia numirii lui Dinu în funcţia de director tehnic i-a fost comunicată lui Rednic la ora 02:00 noaptea, moment în care fostul antrenor al dinamoviştilor a replicat că nu are de gând să se mai întoarcă în Ştefan cel Mare. ?Din moment ce Cornel Dinu şi-a arătat disponibilitatea de a se implica la echipă, atunci eu ies din scenă. Dacă preia el formaţia, eu renunţ!?, a spus Mircea Rednic pentru Gazeta Sporturilor.

Conducerea echipei speră să găsească un nou tehnician până joi, când este programată reunirea echipei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close