Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Rednic ţine cu dinţii de banca lui Dinamo: "Sunt dinamovist, nu las echipa la greu, nu plec!"

Mircea Rednic ţine cu dinţii de banca lui Dinamo: "Sunt dinamovist, nu las echipa la greu, nu plec!"

Mircea Rednic ţine cu dinţii de banca lui Dinamo: "Sunt dinamovist, nu las echipa la greu, nu plec!"
Sursa foto: mircea rednic
11 Iun 2009   •   13:44

Decizie surprinzătoare a tehnicianului dinamovist, Mircea Rednic. Deşi acţionarii şi suporterii "câinilor" îi cer la unison demisia, "Puriul" invocă ataşamentul său faţă de clubul de care tot mai mulţi se dezin în acest momente şi promite că nu va dezerta de la Dinamo. Rednic este sigur că Dinamo îşi poate reveni şi vrea să pună umărul la ridicarea clubului, după ce acest sezon a fost ratat pe final, Dinamo terminând pe locul al treilea, după ce Timişoara a recăpătat punctele de la TAS.
"Este un moment greu, foarte greu, dar nu pot să întorc spatele lui Dinamo, sunt "câine roşu"! Trebuie să găsim cu toţii puterea să mergem mai departe", a declarat Rednic după ce a aflat de decizia TAS, care a trimis-o pe Dinamo în zona Europa League, pentru dinamovisti.ro
Rednic promite că va ajuta echipa să îşi recapete încrederea şi să câştige titlul de campioană, ratat în ultimii doi ani:
"Voi face totul ca Dinamo să-şi recapete strălucirea. O să vedeţi! N-avem voie să dezertăm, mă doare şi pe mine sufletul", a precizat Rednic.
N'Doye vrea să plece, dezgustat de atitudinea colegilor
Ousmane N'Doye a fost unul dintre cei mai constanţi jucători dinamovişti în acest retur de campionat, lui datorându-se în mare măsură victoria din meciul cu FC Timişoara, când a marcat două goluri decisive, scorul final fiind 3-1 pentru "câini". Senegalezul a fost, însă, crunt dezamăgit de atitudinea colegilor, pe care îi critică în termeni foarte duri şi îi consideră responsabili de ratarea titlului:
"Sunt supărat, e normal. Nu meritam acest rezultat, dar asta este fotbalul. Nu mai continui la Dinamo, cu aşa jucători ce să mai fac? Ăştia sunt jucători? Ăştia nu vor să se califice!Gata, plec, gata!", a tunat N' Doye.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Rednic Dinamo Bucuresti FC Arges
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close