Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu, audiat la DNA în dosarul mitei pentru arbitri. Gigi Becali: E o acţiune împotriva lui Mitică Dragomir

Mircea Sandu, audiat la DNA în dosarul mitei pentru arbitri. Gigi Becali: E o acţiune împotriva lui Mitică Dragomir

Mircea Sandu, audiat la DNA în dosarul mitei pentru arbitri. Gigi Becali: E o acţiune împotriva lui Mitică Dragomir
07 Iul 2011   •   10:15

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, s-a prezentat, joi dimineaţă, la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a fi audiat în dosarul  în care procurorii fac cercetări în urma unor declaraţii potrivit cărora patronul Politehnicii Timişoara ar fi vrut să mituiască arbitri, informează Mediafax.
   
Sandu a fost citat pentru a fi audiat în acest dosar în care procurorii anticorupţie s-au sesizat după ce preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a declarat că patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, "se pregătea să dea 1,5 milioane de euro la ligă şi 500.000 la arbitri" pentru ca formaţia sa să câştige titlul sezonul trecut.
   
Preşedintele FRF a venit la sediul DNA în jurul orei 10.00, el nefiind însoţit de avocat. Mircea Sandu a spus că nu vrea să facă acum declaraţii privind audierea sa la DNA.

Mircea Sandu, audiat la DNA

   
Şi Gigi Becali a fost citat pentru a fi audiat ca martor în acest dosar, finanţatorul stelist declarând că se va prezenta numai când va dori şi nu le va spune nimic procurorilor anticorupţie.
   
"Eu mă duc când vreau eu, iar dacă vreau nici nu mă duc. Mi-a venit citaţie de martor. Se ştie foarte bine că pe mine mă cheamă degeaba, pentru că eu ce vorbesc cu voi, vorbesc cu voi, ce vorbesc şi ce mă cert, mă cert cu cine mă cert. La niciun procuror şi la niciun DNA, în viaţa mea nu voi da nicio declaraţie, nu dacă mă cheamă, dacă îmi taie şi capul, eu nu dau declaraţii împotriva oamenilor, eu nu fac rău la nimeni. Chiar dacă e, e posibil să mă duc, nu mâine, ci când vreau eu, că eu sunt Gigi Becali. Le voi scrie atât: Nu mă mai chemaţi în viaţa voastră, pentru că eu mă trag din familie de Becali, care nu scrie şi nu declară nimic şi, dacă vreţi, daţi-mi o hârtie şi scriu acolo: tot ce fac eu în discuţiile mele publice, îmi place să le fac, glumesc, râd, zic ce vreau eu. Nu vă spun nimic vouă din ce ştiu, nici dacă mă împuşcaţi în cap. Semnez şi plec ca să înţeleagă o dată pentru totdeauna că nu e nevoie să mă cheme la DNA niciodată. Dacă există nereguli în fotbal, niciodată nu se curăţă cu declaraţia lui Becali", a declarat finanţatorul FC Steaua, miercuri, la GspTv.
   
Gigi Becali crede că acţiunea DNA îl vizează pe preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, el precizând că finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, i-a spus în urmă cu o lună şi jumătate că şeful LPF va fi arestat.
   
Becali îl asigură pe şeful LPF că nu va declara nimic rău despre el. Însă, în opinia patronului Stelei, sunt "alţii care îi vor răul".

Gigi Becali şi Dumitru Dragomir au fost prieteni buni. Jucau table şi vorbeau zilnic la telefon. Cei doi sunt acum la cuţite.

"Nu mai suntem la vârsta la care ne mai putem împăca", a declarat recent finanţatorul Stelei, care tocmai a împlinit 53 de ani.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close