Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu: „Este vorba de o poveste veche de trei-patru ani”

Mircea Sandu: „Este vorba de o poveste veche de trei-patru ani”

Mircea Sandu: „Este vorba de o poveste veche de trei-patru ani”
Sursa foto: Foto: gsp.ro
07 Iul 2011   •   11:15

Mircea Sandu a fost audiat joi la DNA în dosarul în care procurorii anchetează unele declaraţii ale preşedintelui FRF potrivit cărora patronul Politehnicii Timişoara ar fi vrut să mituiască arbitri şi mai mulţi membri LPF pentru a câştiga titlul în Liga I.

Este o poveste veche de câţiva ani, trei sau patru, nu vorbesc despre ediţia de campionat recent încheiată. Procurorii s-au arătat mâhniţi de felul în care se comportă lumea fotbalului din România. Acelaşi lucru mă mâhneşte şi pe mine, încerc să-i conving că nu e bine ce se întâmplă. Dacă nu voi reuşi, propun în continuare sancţionarea lor până la eliminarea din fotbal”, a declarat Sandu la ieşirea de la audieri.

Întrebat dacă a luat vreo măsură în momentul în care a aflat informaţia respectivă, preşedintele federaţiei a răspuns ironic: „Da, am luat un centimetru. Ce măsură să iau? Aveam vreo probă, pentru a putea face ceva? Şi oricum, nu eu iau măsuri, ci comisiile”.

Scandalul licenţierii s-a aflat şi el printre subiectele abordate de Mircea Sandu şi procurorii DNA.

Am discutat despre presiunea la care a fost supus de-a lungul timpului Viorel Duru. Vom vedea la TAS, săptămâna viitoare colegii mei şi cu Duru merg acolo să prezinte cauza, rămâne în pronunţare şi vom afla când şi cum se va da verdictul”, a explicat şeful FRF.

 


×
Subiecte în articol: Mircea Sandu procurori coruptie mita
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close