Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu, operat pentru a doua oară de cancer la colon. "Nu e semn bun"

Mircea Sandu, operat pentru a doua oară de cancer la colon. "Nu e semn bun"

Mircea Sandu, operat pentru a doua oară de cancer la colon. "Nu e semn bun"
Sursa foto: mircea sandu
22 Apr 2010   •   17:15

Problemele de sănătate ale lui Mircea Sandu sunt departe de a fi rezolvate. Ba mai mult, preşedintele FRF a fost nevoit să se opereze, în urmă cu câteva zile, pentru a doua oară în câteva luni, confirmă Dumitru Dragomir. Sandu suferă de cancer la colon, în fază foarte avansată spun unele guri, şi se tratează prin chimioterapie.
?Mircea Sandu a fost operat a doua oară cu patru zile în urmă (n.r. - pe 17 aprilie). Am vorbit cu el, are un tonus bun, e optimist. Operaţia i-a reuşit, e bine. Se simte bine. E ca şi scăpat de cancer. Pe Mircea Sandu să-l mai întrebaţi de sănătate peste 15 ani?, a declarat Dumitru Dragomir pentru EVZ.
Cu toate că operaţia a reuşit, doctorii spun că simplul fapt că a fost nevoit să recurgă la bisturiu atât de curând după prima intervenţie este semn foarte rău.
?Nu pot să vorbesc despre cazul lui Mircea Sandu, pentru că nu cunosc situaţia sa. Pot să vă spun, la modul general, că nu e un semn bun dacă un pacient suferă două intervenţii chirurgicale la doar câteva luni distanţă. Dacă a recidivat atât de rapid, înseamnă ori că boala era într-un stadiu foarte avansat, ori că n-a fost operat bine prima oară. Din câte am înţeles din presă, Mircea Sandu era în stadiul IV, cel mai avansat?, a explicat oncologul Silviu Constantinoiu, de la Spitalul ?Sfânta Maria? din Bucureşti, pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close