Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mircea Sandu se află la terapie intensivă, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la colon

Mircea Sandu se află la terapie intensivă, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la colon

Mircea Sandu se află la terapie intensivă, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la colon
Sursa foto: Mircea Sandu
08 Dec 2009   •   12:16

Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la colon. În prezent, acesta se află la terapie intensivă, informează Evenimentul Zilei.

Operaţia a avut loc luni, la un spital din Nisa (Franţa), după ce medicii din România i-au descoperit lui Mircea Sandu o tumoare la colon. Conform Mediafax, operaţia a fost foarte dificilă, pentru că a implicat două organe. Între timp, tumoarea a atins şi ficatul preşedintelui FRF, care a stat destul de mult în blocul operator şi se pare că în timpul intervenţiei au apărut unele complicaţii.

"Tot ce ştim este că se află în afara oricărui pericol şi că imediat după operaţie a fost transportat la terapie intensivă. Sper să decurgă totul fără complicaţii", a precizat Ionuţ Lupescu. Recuperarea "Naşului" va dura cel puţin două săptămâni, timp în care Mircea Sandu nu are voie să facă niciun fel de efort.

La începutul lunii noiembrie, Dumitru Dragomir a confirmat într-un interviu că Mircea Sandu, în vârstă de 57 de ani, este bolnav de cancer şi face chimioterapie. Tot în perioada respectivă, Miron Cozma, unul dintre contestatarii lui Mircea Sandu, a declarat pentru Evenimentul Zilei că este dispus să îi ofere tot ajutorul şefului FRF pentru ca acesta să treacă mai uşor peste suferinţa sa. "L-am contestat, dar când este vorba de o boală ca asta îi sunt alături. Sper din tot sufletul să scape de cancer", declarat Miron Cozma în noiembrie, oferind un exemplu de solidaritate umană.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Sandu interventie chirurgicala
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close