Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mirel Rădoi se retrage de la naţională: "Decizia am luat-o în vestiar, la Paris"

Mirel Rădoi se retrage de la naţională: "Decizia am luat-o în vestiar, la Paris"

Mirel Rădoi se retrage de la naţională: "Decizia am luat-o în vestiar, la Paris"
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Oct 2010   •   22:39

Fostul căpitan al Stelei, Mirel Rădoi, a declarat, joi, în direct la o emisiune, că se retrage de la echipa naţională. Fotbalistul şi-a motivat decizia prin faptul că atmosfera din cadrul lotului este una precară.

"Nu mă retrag din cauza lui Răzvan (n.r. Lucescu)! Decizia am luat-o în vestiar, la Paris! Încă nu am discutat cu Răzvan, dar o să afle acum", a spus Mirel Rădoi, într-o intervenţie telefonică la Dolce Sport.

Mijlocaşul de 29 de ani l-a contrat pe directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, care declarase că el şi Răzvan Cociş se află în scădere de formă de când au plecat să joace în zona arabă.

"Lupescu a spus că sunt în scădere? În scădere de înălţime, de greutate? El să nu uite că a fost dat afară de la Al Hilal după câteva luni! Poate e el selecţioner şi eu nu ştiu", a adăugat Rădoi.

Reproşurile mijlocaşului la adresa oficialului FRF nu s-au oprit, însă, aici.

"De ce nu mi-a spus nimic în faţă Lupescu? De ce a trebuit să aflu din presă că am scăzut? Sunt nişte oameni care în faţă te laudă şi pe la spate vorbesc numai lucruri nelalocul lor", a mai spus Mirel Rădoi.

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Mirel Radoi retragere nationala
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close