Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mirel Rădoi și-a anunțat demisia de la Steaua

Mirel Rădoi și-a anunțat demisia de la Steaua

Mirel Rădoi și-a anunțat demisia de la Steaua
Sursa foto: Foto: Gsp
29 Noi 2015   •   23:16

 ”Îmi asum aceste rezultate. Este vina mea și nu mai are rost să continuăm. Am rugămintea la cei din stafful tehnic să rămână, pentru că următorul meci este foarte aproape și să nu creăm un haos și mai mare”, a declarat Rădoi, la finalul partidei cu Astra Giurgiu, pierdută de Steaua cu 0-1 în minutul 94. 

”Mi-aș fi dorit să nu fim în această situație, dar trebuie să ne asumăm responsabilitatea”, a mai spus Mirel Rădoi, în direct la Dolce Sport. ”Indiferent ce se întâmpla, decizia era luată. Sunt singurul responsabil. Sper ca începând de miercuri să câștige. Nu mai contează jocul, ci punctele. Sper ca antrenorii care se tot dau steliști la TV să vină să să ajute echipa! Ei au mai fost chemați, dar au cerut 25.000 de euro. Să vină pe alți bani și să arate cât de steliști sunt”.

Mirel Rădoi a mai spus că se va întoarce în fotbal peste 6 ani, când va avea licență, pentru a nu mai exista această discuție. ”Dacă nu am nici licență, ce oferte să am? Trebuie să-mi continui studiile. Mi-aș fi dorit să nu fim în această situație”, a spus Mirel Rădoi.

×
Subiecte în articol: Mirel Radoi Steaua Bucuresti
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close