Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Miroase a "matineu". Farul - Unirea 0-1, şi constănţenii se pregătesc pentru Liga II (VIDEO)

Miroase a "matineu". Farul - Unirea 0-1, şi constănţenii se pregătesc pentru Liga II (VIDEO)

Miroase a "matineu". Farul - Unirea 0-1, şi constănţenii se pregătesc pentru Liga II (VIDEO)
Sursa foto: iulian apostol
05 Mai 2009   •   20:24

Unirea nu îşi permitea de a pierde vreun punct la Constanţa pentru a rămâne la două puncte de Dinamo, care a câştigat la Galaţi cu 1-0. Băieţii lui Dan Petrescu erau, însă, nevoiţi de a trece de o echipă care se agăţa de ultimele speranţe de rămânere în Liga 1. Chico a avut prima mare ocazie pentru gazde, în minutul 16, când a lovit bara porţii lui Cătălin Grigore cu un şut din stânga. A urmat o perioadă de dominare a "rechinilor", dar aceştia au primit o puternică lovitură morală, aflând rezultatul partidei Gloria Bistriţa - FC Braşov, 1-0, rezultat cum nu se poate mai prost pentru Farul. Şi s-a văzut pe teren, deoarece Unirea s-a instalat încet dar sigur în jumătatea adversă, dominaţia devenind evidentă spre sfârşitul reprizei. Bilaşco s-a revanşat pentru ocazia lui Chico şi a lovit şi el bara porţii lui Curcă în minutul 38, după o reluare din prima, din vole.
Golul lui Iulian Apostol din minutul 43 a venit logic, într-o perioadă de dominare a oaspeţilor. Fostul constănţean a centrat de pe stânga din lovitură directă, iar mingea a fost deviată de un apărător al "marinarilor". Bilaşco a încercat, fără succes, să ajungă la minge, dar nici nu era nevoie, deoarece balonul s-a strecurat pe sub neputinciosul George Curcă, intrând în poartă.

Ialomiţenii au ştiut foarte bine să gestioneze rezultatul fragil în repriza secund, iar Farul a arătat de ce va părăsi, probabil, scena Ligii II, arătând o lipsă de posibilităţi în avanposturi care nu i-a dar posibilitatea să creeze cu adevărat pericol. Gherlem i-a pus oarecum probleme portarului Grigore în minutul 52, atunci când a trimis o torpilă dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, dar goalkeeperul a respins peste transversală. În minutul 66, Bilaşco a lovit din nou bara porţii lui Curcă, după o pasă luminoasă a lui Dacian Varga. Elevii lui Dan Petrescu au aşteptat, apoi, în linişte fluierul de final, cu gândurile îndreptate spre locul ocupat în acest moment de Dinamo.
Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close