Antena 3 Sport Fotbal intern Mitea a spus "adio" lui Dinamo:"Cum să îmi reducă salariul? Nu mă umileşte nimeni!"

Mitea a spus "adio" lui Dinamo:"Cum să îmi reducă salariul? Nu mă umileşte nimeni!"

24 Iun 2009   •   20:46
Mitea a spus "adio" lui Dinamo:"Cum să îmi reducă salariul? Nu mă umileşte nimeni!" nicolae mitea

Nicolae Mitea pleacă de la Dinamo după doar un sezon petrecut în Ştefan cel Mare, un sezon plin de accidentări şi lipsit de reuşite personale sau ale echipei. Şefii clubului i-au propus o reducere salarială, fotbalistul fiind unul dintre cel mai bine plătiţi din lot cu 400.000 de euro pe an. Mitea, însă, şi-a arătat orgoliul şi şi-a reziliat înţelegerea cu gruparea dinamovistă, spunând că nu acceptă astfel de umilinţe.
"Eu am venit de la Ajax, am lăsat din bani pentru Dinamo, dar nu pot să joc pe "surcele". Am familie şi să nu uităm că nu am mai primit salariul de aproximativ patru luni. Nu mi-am depus memoriu, am aşteptat, dar nu permit nimănui să mă umilească. Consider că nu mi s-au dat şanse să joc. Chiar dacă am avut probleme medicale, am evoluat doar 5-10 minute. Acolo unde am prins 90 de minute, adică în pregătire, am demonstrat că sunt bun pentru Dinamo", s-a plâns Nicolae Mitea, conform prosport.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close