Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mitică Dragomir: "Cine nu vede Liga I la TV să pună mâna să se aboneze unde trebuie!"

Mitică Dragomir: "Cine nu vede Liga I la TV să pună mâna să se aboneze unde trebuie!"

Mitică Dragomir: "Cine nu vede Liga I la TV să pună mâna să se aboneze unde trebuie!"
Sursa foto: dragomir
31 Iul 2009   •   15:59

Mulţi dintre microbiştii ţării nu văd în acest sezon meciurile Ligii I la televizor, după ce nici anul trecut nu au putut. Preşedintele LPF, însă, nu este mişcat de acestă situaţie şi le spune fanilor ghinionişti, cu nonşalanţă, să îşi schimbe compania de cablu dacă vor să urmărească Steaua, Dinamo, Unirea, CFR Cluj şi FC Timişoara.
"Să dea bani şi să se aboneze unde trebuie! Ce, noi nu dăm bani şi plătim TVA-uri? Ne iau astia de la ANAF şi izmenele de pe noi. Orice marfă care iese din ţara asta, ca e o bucată de lemn, că e carne sau grau, nu are TVA. În schimb, pentru un fotbalist vândut afară, se plăteşte TVA. Nu mai sunt eu în Parlament, că schimbam eu legea asta!" a precizat Dragomir, potrivit Sportro.
Campionatul începe vineri, dar Liga nu are încă sponsor
Expirarea contractului cu RTV, valabil în timpul campionatului precedent, a redus bugetul LPF cu 1,2 milioane de euro. Acum, Dragomir caută de zor oferte de sponsorizare, de minim 1 milion de euro. Nimeni nu a oferit, însă, atât.
"Anul trecut am avut un sponsor de 1,2 milioane de euro. Acum vreau un milion de euro. Dar nu mai puţin de atât. Până acum am primit doar o ofertă de 600.000 de euro. Am refuzat-o.? , a încheiat Dragomir.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dumitru Dragomir LPF Liga I
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close