Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mitică Dragomir "ciripeşte": "Prunea a adus femei în cantonamentul naţionalei şi Sandu era acolo!"

Mitică Dragomir "ciripeşte": "Prunea a adus femei în cantonamentul naţionalei şi Sandu era acolo!"

Mitică Dragomir "ciripeşte": "Prunea a adus femei în cantonamentul naţionalei şi Sandu era acolo!"
Sursa foto: dumitru dragomir
25 Iun 2009   •   23:18

În mod deloc surprinzător, Dumitru Dragomir dovedeşte că ştie multe dedesubturi ale vieţii echipei naţionale din ultimii ani. Preşedintele LPF a intrat într-un conflict aprins cu Florin Prunea în direct, joi, la GspTV şi n-a trebuit să treacă mult până a început cu dezvăluirile. Prunea a adus, spune Dragomir, mai multe femei la o acţiune a "tricolorilor" şi Mircea Sandu nu ar fi deloc străin de acest eveniment.
Persoană veselă din fie, directorul de relaţii internaţionale de la FRF, Florin Prunea, pare să fie responsabil cu "voia bună" la echipa naţională. Nu demult, fostul portar ar fi adus, potrivit vorbelor lui Dumitru Dragomir, femei în cantonamentul primei reprezentative, chiar sub ochii lui Mircea Sandu.
"Mi-am pierdut cumpătul şi am spus despre Florin Prunea că a adus femei în cantonamentul echipei naţionale. El m-a dat în judecată şi s-a decis neînceperea urmăririi penale în cazul meu. Prunea a venit la Mircea Sandu şi mi-a zis că vrea să se împace cu mine, dar nu am putut pentru că am văzut că are un suflet rău. Ştia că am dreptate, că nu am minţit cînd am spus că au fost femei în camera în care oameni importanţi jucau poker. Era şi Mircea Sandu acolo, ştie şi el!", a tunat "Mitică de la Ligă" în direct la gsptv.
Antena3.ro

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close