Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mitică Dragomir: Dinamo poate fi exclusă doi ani din Europa. ?Ăştia sunt criminali?

Mitică Dragomir: Dinamo poate fi exclusă doi ani din Europa. ?Ăştia sunt criminali?

Mitică Dragomir: Dinamo poate fi exclusă doi ani din Europa. ?Ăştia sunt criminali?
20 Aug 2009   •   23:12

După incidentele incredibile de la meciul cu Slovan Liberec, Dinamo nu numai că ne-a făcut de râs în Europa, dar şi riscă sancţiuni drastice de la UEFA. Supăraţi că echipa nu juca nimic, dinamoviştii fiind conduşi cu 2-0 cu cinci minute înainte de final, suporterii au intrat pe teren, arbitrul fiind obligat să oprească meciul.

Acest lucru înseamnă că partida va fi cu siguranţă pierdută cu 3-0 la masa verde, iar calificarea în grupele Europa League este aproape imposibilă pentru Dinamo.

Şeful LPF, Mitică Dragomir, consideră că aceste incidente pot ţine Dinamo departe de Europa mult timp. ?Dinamo riscă excluderea din competiţiile europene pe o durată de minim un an, dar pot lua şi doi. Totul se întîmplă cu aceeaşi huligani, aceeaşi şefi de galerie?, a declarat Dragomir, citat de gsp.ro.

?Oficialii lui Dinamo nu sunt vinovaţi săracii... Ei doar bagă bani la club. Huliganii pot fi identificaţi acum, există camere video. Ăştia sînt criminali! Este fără precedent ce am văzut azi?, a mai spus şeful LPF. Deocamdată, dinspre Cristi Borcea, reprezentantul conducerii lui Dinamo, nici o reacţie.

INCIDENTELE CARE AU SEMNAT ELIMINAREA LUI DINAMO DIN EUROPA






Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Miticã Dragomir Dinamo
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close