Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mitică Dragomir: Numai nişte cretini şi nişte idioţi ar avea ceva cu Torje, Ropotan şi Pulhac

Mitică Dragomir: Numai nişte cretini şi nişte idioţi ar avea ceva cu Torje, Ropotan şi Pulhac

Mitică Dragomir: Numai nişte cretini şi nişte idioţi ar avea ceva cu Torje, Ropotan şi Pulhac
25 Noi 2008   •   16:35

Preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir, sare în apărarea jucătorilor dinamovişti care au fost surprinşi într-un film postat pe internet cum consumau băuturi alcoolice şi cântau pe ritm de manele ?Steaua e numai una?. Mitică Dragomir spune că aceştia nu ar trebui acuzaţi, pentru că şi Cornel Dinu şi Nicolae Dobrin au băut la viaţa lor şi tot au reuşit să aducă mari performanţe fotbalului românesc.
?Este o mare tâmpenie să-i acuzi pe copiii ăştia, numai nişte cretini şi nişte idioţi ar avea ceva cu ei. Sărbătoreau şi ei, ce nu mai au voie să bea şi ei un spriţ la o onomastică? Torje ăla cred că nu a mai pus gura pe băutură de trei ani de zile. Ce, Dinu şi Dobrin nu au băut? Au băut şi ei, dar au făcut şi performanţă. Maradona şi-a pus băutură în cap şi a fost cel mai bun fotbalist din lume. Cel care nu bea, nu e fotbalist. Aceşti copii vor face rezultate în continuare la Dinamo?, a spus Dragomir pentru NewsIn.
Referitor la partea că au cântat de Steaua, Dragomir a spus că aceştia ?făceau şi ei mişto, atât?.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close