Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mitică Dragomir, pus pe fugă de rapidiştii de la tribuna oficială

Mitică Dragomir, pus pe fugă de rapidiştii de la tribuna oficială

Mitică Dragomir, pus pe fugă de rapidiştii de la tribuna oficială
09 Noi 2008   •   23:33

Atmosferă incendiară la propriu pe Stadionul ?Valentin Stănescu? la meciul cel mai important al etapei din week-end-ul acesta, dintre Rapid şi Steaua. Cu toate că s-au plâns de bugetul de austeritate, pătimaşii suporteri giuleşteni au realizat un spectacol în tribune demn de un derby care se respectă.
Pe lângă show-ul pirotehnic, interzis de noua ?lege a lui Mitică?, rapidiştii de la tribuna a-II-a au pregătit şi câteva mesaje către rivalii din Ghencea:?Azi nu avem brichete, vă batem fără regrete!?, ?După '89 nu v-aţi schimbat deloc, vă dăm o brichetă ca să vă daţi foc??.
Peluza alb vişinie i-au ironizat şi ei pe stelişti:?Pentru un avion închiriat, la legendă aţi renunţat", ?Sînteţi născuţi din decrete, nu din sentimente?, ?Recrutăm liceeni cu 10 la purtare, să fim o peluză ascultătoare?, ?Din tocilari trişti v-aţi făcut ultraşi stelişti? .
Pentru a evita un nou caz ?bricheta?, oficialii de sub Grant au cheltuit 15 milioane lei vechi pentru a cumpăra chibrituri, pe care le-au împărţit fanilor la porţile de acces în teren.
De menţionat că tabela de marcaj a stadionului a afişat permanent doar sigla Rapidului, în locul unde trebuia să fie sigla Stelei fiind scris cu litere mari ?FC? şi dedesubt, mai mic, ?Steaua?.
De partea cealaltă, ultraşii stelişti, şi-au dat din nou în petec, aprinzănd torţe, pe care apoi le-au aruncat în mijlocul suporterilor de la tribuna 0, moment ce a stârnit panica dar şi furia celor din acel sector. Rapidiştii i-au reproşat agresiv lui Mitică Dragomir, prezent la oficială, de ce nu ordonă evacuarea galeriei steliste. Doi suporteri mai curajoşi au fost la un pas să îl linşeze pe oficialul Ligii, dar aceştia au fost opriţi la timp de preşedintele CA Rapid, Constantin Toma. Cu toate astea, Dragomir a părăsit oficiala, dar s-a reîntors după 15 minute, la insistenţele lui Toma.
Dialogul dintre cei doi nu a fost unul liniştit:?Vă rog frumos să luaţi toate măsurile pentru că altfel voi face eu toate diligenţele să se ia măsuri. Trebuie să respectăm regulamentul?, s-a adresat Toma lui Dragomir. Răspunsul celui din urmă a fost tăios: ?Trebuia să vă luaţi măsuri cu galeria voastră, nu mă ameninţaţi dumneavoastră pe mine?. În timpul în care a fost în afara tribunei, şeful de la Ligă l-a avertizat pe cel care conducea dispozitivul de jandarmi:?Vă atrag atenţia că evacuarea steliştilor este foarte periculoasă acum?.
Imediat după incidentul cu petardele şi torţele aruncate, directorul executiv al clubului Rapid, Constantin Zotta, a coborât la masa observatorului Sorin Satmari cu care a discutat mai multe minute. În urma dialogului dintre cei doi, Sorin Satmari i-a solicitat crainicului stadionului să avertizeze galeria echipei Steaua.
Antena3.ro

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close