Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mititelu, despre vedetismul oltenilor, "fanii handicapaţi" ai Stelei şi salvarea Craiovei de la retrogradare

Mititelu, despre vedetismul oltenilor, "fanii handicapaţi" ai Stelei şi salvarea Craiovei de la retrogradare

Mititelu, despre vedetismul oltenilor, "fanii handicapaţi" ai Stelei şi salvarea Craiovei de la retrogradare
17 Mai 2010   •   12:18



Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a comentat duminică seara înfrângerea echipei sale din partida cu Steaua, scor 2-0. Mititelu şi-a taxat proprii jucători, i-a criticat şi pe fanii Stelei, precum şi pe cei care acuzau că gruparea din Ghencea se va da la o parte în faţa Universităţii.

"Din păcate, nu am putut mai mult astăzi. Văd că nu ne-a dat Steaua meciul cum credeau alţii. Sperăm să câştigăm meciul următor, cu Galaţiul, pentru că avem o echipă care merită să rămână în Liga I şi trebuie să arătăm acest lucru. Nu se va întâmpla niciodată să retrogradeze Craiova. Am investit foarte mult în acest club. Toată gaşca fostului primar Solomon îşi freacă mâinile de bucurie când pierde Craiova", a declarat Mititelu.

Înfrângerea a pus-o pe umerii vedetelor şi a atmosferei urâte din Ghencea. "A fost şi o atmosferă foarte urâtă pe stadion şi, după părerea mea, Stadionul Ghencea trebuie închis complet, pentru că aceşti suporteri parcă ar fi handicapaţi şi nu au ce căuta pe stadioane. Vedetismul a fost una din marile probleme ale Craiovei, avem foarte mulţi individualişti. Mihai Costea a fost foarte individualist şi preocupat de acţiunile lui personale, dar nu e singurul, mai sunt vreo doi-trei care se gândesc mai întâi la ei şi abia apoi la echipă", a mai spus Mititelu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mititelu Universitatea Craiova
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close