Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mititelu îi dă în judecată pe Bărboianu şi Găman. Jucătorii: Am fugit de sclavie

Mititelu îi dă în judecată pe Bărboianu şi Găman. Jucătorii: Am fugit de sclavie

Mititelu îi dă în judecată pe Bărboianu şi Găman. Jucătorii: Am fugit de sclavie
21 Ian 2011   •   12:56

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat într-un comunicat postat pe site-ul oficial al formaţiei oltene că a decis să-i acţioneze în instanţă pe Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu, care au părăsit echipa în urma scandalului dintre patron şi Victor Piţurcă.

"Am luat act de declaratiile jignitoare aduse la adresa mea şi a clubului FC UNIVERSITATEA CRAIOVA de către numiţii Găman Valerică şi Bărboianu Ştefan. Având în vedere cele spuse, am hotărât să mă adresez instanţelor de judecată din România, solicitându-le celor doi să probeze toate acuzaţiile şi jignirile aduse", se arată în comunicatul semnat de Adrian Mititelu.

Bărboianu a povestit tratamentul din era Mititelu la Craiova. Piţurcă a adus liniştea de când a preluat echipa, însă odată cu plecarea fostului selecţioner jucătorii nu vor să se mai întoarcă. "Este numai ticăloşie la Craiova. Nu luam noi o asemenea decizie dacă totul era profesionist şi corect. Am fugit de sclavie", a spus Bărboianu, care şi-a cerut scuze în faţa suporterilor din Bănie.

Găman şi Bărboianu au început revoluţia în Bănie, însă mai sunt şi alţi jucători care vor să părăsească echipa.

 

×
Subiecte în articol: Adrian Mititelu Universitatea Craiova
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close