Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mititelu îşi face planurile pentru Europa League: "Vom juca meciurile de acasă la Timişoara"

Mititelu îşi face planurile pentru Europa League: "Vom juca meciurile de acasă la Timişoara"

Mititelu îşi face planurile pentru Europa League: "Vom juca meciurile de acasă la Timişoara"
Sursa foto: adrian mititelu
24 Apr 2009   •   18:04

Mai este mult până când se va coborî cortina în acest sezon de campionat, dar patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, ştie deja cum va organiza meciurile echipei din sezonul viitor de Europa League (fosta Cupa Uefa). Întrucât stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova nu îndeplineşte condiţiile pentru a găzdui un meci european, Mititelu a găsit soluţia: va apela la FC Timişoara.
?Am discutat deja cu Marian Iancu să jucăm la Timişoara în cazul în care ne vom califica în cupele europene. Ca orice echipă aflată în grafic pentru cupele europene era normal să mă gândesc la o arenă care să fie şi apropiată Universităţii Craiova. Avem un public plăcut acolo, care ne simpatizează. Mă doare sufletul, dar nu am ce face. Aici nu ne ajută nimeni. După cum vedeţi, e posibil ca şi returul din 2010 să-l jucăm la Caracal, sau pe alt stadion din Oltenia. Domnul Iancu şi-a dat acordul şi îi mulţumesc?, a declarat Adrian Mititelu pentru prosport.
Universtitatea Craiova este, în acest moment, pe locul al cincilea în clasamentul Ligii 1, cu 43 de puncte, la patru distanţă de echipa de pe locul al patrulea, CFR Cluj, şi cu un punct înaintea Stelei şi a Rapidului, aflate pe poziţiile cinci şi şase. Locul al şaselea este ultimul care asigură prezenţa în sezonul viitor de Europe League.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close