Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mititelu: L-am dat afară pe Napoli ca să produc şoc la echipă. A făcut lucruri pozitive la Craiova

Mititelu: L-am dat afară pe Napoli ca să produc şoc la echipă. A făcut lucruri pozitive la Craiova

Mititelu: L-am dat afară pe Napoli ca să produc şoc la echipă. A făcut lucruri pozitive la Craiova
Sursa foto: adrian mititelu
19 Mai 2009   •   10:37

Amici şi după despărţire. Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, consideră că perioada petrecută de tehnicianul Nicolo Napoli la echipă a fost una pozitivă. Cu toate acestea, Mititelu l-a demis pe italian deoarece a vrut să producă un şoc, pentru a-i mobiliza pe jucători în ultimele trei meciuri. Napoli îşi va primi toate drepturile salariale şi chiar primele de obiectiv, calificarea în Europa League.
Mititelu nu vrea să se implice la echipă după modelul lui Gigi Becali, şi consideră că sunt deja la club destule persoanea care au cunoştinţele necesare pentru a conduce echipa:
"Nu conduc eu, avem tehnicieni care sunt preocupaţi, eu doar le mai dau idei. Eu îi îndârjesc, le spun ce au de făcut şi cât de mult trebuie să lupte pentru a câştiga meciul din Giuleşti. Nu vreau să mai vorbesc de ce a fost. Aşa am crezut eu că este mai bine pentru echipă. Oricum, vă spun că decizia cu privire la prelungirea contractului lui Napoli era luată încă de acum două luni. Deci problema se mai punea dacă termină sau nu acest campionat. Însă am vrut să creez un şoc la echipă, care să însemne un factor pozitiv în meciurile care mai sunt", a menţionat Adrian Mititelu pentru Mediafax.
"Nu ştiu dacă Napoli a semnat vreun contract. Mandatul lui Nicolo Napoli la Craiova a fost unul pozitiv, îi mulţumim pentru tot ce a făcut bun la Universitatea. Trebuie să înţelegem că viaţa antrenorilor la o echipă este strâns legată de rezultate şi de alte lucruri din cadrul echipei, chestiuni care nu se vor afla niciodată şi nu se pot povesti. Reproşurile mele vizavi de Nicolo Napoli rămân în secret, am rămas în relaţii amicale, aşa cred, şi îi doresc mult succes la noua sa echipă, pe care probabil o va antrena de la vară încolo. Nu ştiu ce echipă, însă bănuiesc că, fiind foarte bine văzut, va avea de unde să aleagă. I-am spus că, în funcţie de progresul pe care îl face peste doi - trei ani, va avea şanse să se întoarcă la Universitatea. Nu ne-am dat cu parul în cap, efectiv am ajuns la o situaţie dificilă. El îşi primeşte în continuare drepturile băneşti, bineînţeles şi prima de Europa League", a încheiat patronul juveţilor.
Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close