Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mititelu, mulţumit în proporţie de 95% de anul 2008

Mititelu, mulţumit în proporţie de 95% de anul 2008

Mititelu, mulţumit în proporţie de 95% de anul 2008
27 Dec 2008   •   18:53

Anul 2008 este considerat a fi unul bun de către patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu. Acesta speră în plus ca ascensiunea echipei antrenate de Nicolo Napoli să fie şi anul viitor asemănătoare celei din acest an.
"Anul 2008 a fost, cu siguranţă, mai bun decât 2007, din toate punctele de vedere. Paşii pe care ni i-am dorit i-am urmat în proporţie de 95 la sută şi cu precădere la tot ceea ce înseamnă ascensiunea Universităţii lucrurile au evoluat foarte bine. Dacă ritmul de creştere va fi şi în 2009 ca şi diferenţa dintre 2007 şi 2008, ar fi foarte bine", a spus Mititelu.
Oficialul arăta că că interdicţia de a efectua transferuri, dictată în 2007, nu a afectat prea mult gruparea alb-albastră, scrie Mediafax. De asemenea, el susţine că nu a găsit încă persoana potrivită pe care să o numească preşedinte la club. În plus, probabil găsirea persoanei potrivite este influenţată şi de implicarea în problemele clubului, pentru care îşi arogă toate deciziile bune.
"Poate mulţi o să spună să-mi caut un preşedinte, să pun pe altul să facă el, să stau eu departe, să-mi ia din prerogative, să mă ajute şi cu o oarecare experienţă, însă până acum nu am găsit persoana potrivită, care să îmi inspire încrederea că poate să facă mai mult decât mine. Încerc să-mi urmez propriul instinct şi fără să mă laud, politica ultimelor 18 luni îmi aparţine într-un procent foarte mare. Alături de Napoli, de colaboratorii mei, am ajuns să luăm aceste decizii, însă pot spune că am influenţat majoritatea deciziilor bune pe care le-am luat la club", arăta Adrian Mititelu .
Antena3.ro

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close