Antena 3 CNN Sport Fotbal intern MM Stoica pune presiune pe "câini": "Pentru Dinamo ar fi o tragedie să rateze titlul"

MM Stoica pune presiune pe "câini": "Pentru Dinamo ar fi o tragedie să rateze titlul"

MM Stoica pune presiune pe "câini": "Pentru Dinamo ar fi o tragedie să rateze titlul"
Sursa foto: mihai stoica
22 Mai 2009   •   14:32

Managerul general al Unirii Urziceni nu are emoţii înaintea partidei capitale pentru titlu dintre echipa sa şi liderul campionatului, Dinamo. Mihai Stoica este încrezător într-un rezultat pozitiv deoarece jucătorii lui Dinamo vor evolua cu o presiune colosală pe umeri, ştiind că încă o ratare a calificării în Liga Campionilor ar fi o adevărată tragedie pentru Borcea şi compania.
"Meciul cu Unirea este extrem de important pentru Dinamo şi pentru noi. Cei de la Dinamo sunt disperaţi să obţina un rezultat pozitiv. Dacă nu vor lua campionatul, va fi tragedie, nenorcire! Ei de ani de zile se pregătesc de Liga şi tot nu au ajuns acolo. Noi de 3 ani de zile avem ca obiectiv o participare în cupele europene. Acest obiectiv s-a îndeplinit încă din primul an. Anul ăsta ne-am propus să repetăm această performanţa. Deja l-am atins. Nu putem termina sub 4. Este o performanţă inimaginabilă şi nimeni nu se aştepta.", a declarat Mihai Stoica, potrivit sportro
"Cu toată sinceritatea vă spun că dacă am coborî mai jos de locul 2, am fi dezamăgiţi, dar nu este o tragedie. Presiunea e în Ştefan cel Mare, în niciun caz la noi. După toate replicile infantile din Ştefan cel Mare aştept o reacţie din partea jucătorilor. Iar dacă ei vor recţiona ca în meciul tur, pentru mine e suficient. Atunci vom juca pentru campionat. Deşi, dacă vom câştiga, tot Dinamo e favorită. Prin prisma programului şi a altor lucruri pe care nu vreau sa le comentez." a încheiat oficialul ialomiţean.
Partida Unirea Urziceni - Dinamo se va juca duminică, de la ora 20:30, fiind arbitrat de o brigadă spaniolă condusă de Cesar Muniz Fernandez.
Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close