Antena 3 CNN Sport Fotbal intern MM Stoica sare la gâtul "câinilor": Dinamo n-are faţă de Liga Campionilor

MM Stoica sare la gâtul "câinilor": Dinamo n-are faţă de Liga Campionilor

MM Stoica sare la gâtul "câinilor": Dinamo n-are faţă de Liga Campionilor
29 Mai 2009   •   15:25

Preşedintele grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a lansat un atac la adresa clubului Dinamo, despre care spune că s-a făcut mereu de râs în întrecerile continentale şi că nu are ce căuta în Liga Campionilor, mai ales că apelează la practici necurate.

"Nu inţeleg de ce toată lumea o vrea pe Dinamo în Champions League. De ce să ajunga acolo? Să asculte imnul? Steaua şi Rapid sunt formaţiile care au realizat ceva în Europa. Giuleştenii au eliminat cluburi puternice precum Feyenoord, Hamburg sau Hertha Berlin, nu formaţii de mâna a doua. Dinamo ce a făcut? Au fost scoşi din Cupa UEFA de o formaţie al cărui nume mă face să tuşesc, NEC Nijmegen", declarat MM Stoica.

Oficialul Unirii a subliniat şi faptul că Dinamo nu are puţini suporteri în România. "Nici măcar nu au suporteri, doar câţiva, care îşi dau în petec când se duc în deplasări. Nu există suporteri dinamovişti în România, sunt foarte puţini! Toată lumea pe la terasele din ţară s-a bucurat de victoria noastră, cred că şi la grădinile de vară din Ştefan cel Mare s-au găsit oameni care să ţină cu noi", a mai spus Stoica la o conferinţa de presă susţinută vineri.

Despre practicile necurate la care apelează Dinamo şi Timişoara înaintea unor meciuri importante din Liga I, Mihai Stoica a spus că sunt învechite. "Am auzit şi eu că Dinamo îl vrea pe Coman, aşa cum şi Timişoara îi cere pe Varga şi Bălan. Ar trebui să uităm de astfel de practici, nu se mai poate să apelăm la metode învechite şi incorecte, să punem presiune inutil şi să nu respectăm adversarul. Nu aţi primit nimic nou de la domnul Iancu? Nu mai vrea pe nimeni de la Unirea? Sunt surprins", a spus Stoica.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close