Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Moral de Oţel. Galaţiul lui Dorinel revine de două ori şi învinge Pandurii cu 3-2

Moral de Oţel. Galaţiul lui Dorinel revine de două ori şi învinge Pandurii cu 3-2

Moral de Oţel. Galaţiul lui Dorinel revine de două ori şi învinge Pandurii cu 3-2
Sursa foto: gabriel paraschiv
27 Sep 2009   •   19:19

Oţelul Galaţi a reuşit, pentru moment, să iasă din zona periculoasă a clasamentului. Trupa lui Dorinel Munteanu, care în acest sezon are ca obiectiv clasarea pe un loc de Europa League, s-a văzut condusă de două ori în partida de duminică de la Târgu-Jiu, dar a reuşit să revină tot de atâtea ori şi, datorită lui Gabi Paraschiv, a obţinut o victorie dramatică.
Doar două minute le-au trebuit gazdelor pentru a deschide scorul, când Alex Păcurar a trimis în plasă mingea după o fază confuză. Dar era ziua oaspeţilor, iar Antal a replicat imediat cu un gol în minutul 11, după un şut în forţă. Pandurii au înscris pentru a doua oară în minutul 22 prin acelaşi Păcurar, dar aceasta avea să fie ultima zvâcnire a echipei lui Sorin Cârţu.
Revenirea Oţelului nu putea să poarte marca altcuiva decât a căpitanului Gabriel Paraschiv. Jucătorul convocat de Victor Piţurcă la echipa naţională şi-a dovedit oportunismul în minutul 68, ducând scorul la 2-2, pentru a marca golul victoriei pentru Galaţi în minutul 84 într-un final incendiar.
Toate punctele merg în oraşul de pe Dunăre şi situaţia echipei lui Dorinel Munteanu se înbunătăţeşte. Moldovenii au 10 puncte în 8 etape, iar Pandurii au cu trei mai mult.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga I Dorinel Munteanu
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close