Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mureşan: Cârţu rămâne pe bancă la meciul cu Steaua, dar plăteşte singur amenda de la UEFA

Mureşan: Cârţu rămâne pe bancă la meciul cu Steaua, dar plăteşte singur amenda de la UEFA

Mureşan: Cârţu rămâne pe bancă la meciul cu Steaua, dar plăteşte singur amenda de la UEFA
24 Noi 2010   •   18:26

La revenirea din deplasarea de la Basel, preşedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a anunţat că în ciuda jocului extrem de slab al echipei, Sorin Cârţu va fi pe banca tehnică şi la meciul de duminică, împotriva Stelei.

"Cârţu va fi pe bancă şi la meciul cu Steaua. Va rămâne până la final. Nu ştiu dacă până la finalul anului sau până la finalul sezonului. Nu vreau să comentez asta, e prematur", a spus Mureşan.

Legat de gestul făcut de Sorin Cârţu, când a rupt plexiglass-ul de la banca de rezerve de pe stadionul lui Basel, preşedintele CFR-ului a declarat că o eventuală amendă de la UEFA va fi plătită din salariul acestuia. "Nu vreau să comentez gestul lui Cârţu pentru că nu l-am văzut, eu eram în tribună, dar am înţeles că a spart ceva pe acolo. O să spun mai multe după ce o să văd imaginile. De ce să-i plătim noi amenda de la UEFA? O să-i tragem banii din salariu, aşa e normal", a mai spus Mureşan.




×
Subiecte în articol: Iuliu Muresan CFR Cluj Sorin Cartu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close