Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mureşan: "Regulamentul îi permite lui Uhrin să fie chiar antrenor"

Mureşan: "Regulamentul îi permite lui Uhrin să fie chiar antrenor"

Mureşan: "Regulamentul îi permite lui Uhrin să fie chiar antrenor"
Sursa foto: Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj
13 Ian 2009   •   15:17

Preşedintele executiv al campioanei CFR Cluj, Iuliu Mureşan, este foarte încrezător că aducerea lui Duşan Uhrin Jr. pe postul de director sportiv nu este una riscantă pentru clujeni. Mai mult, oficialul grupării susţine că Uhrin va putea, conform regulamentului, să aibă chiar mai multe atribuţii decât s-a vehiculat în presă.
Portiţa legală pe care clubul din Gruia plănuieşte să o folosească a fost arătată, spune Mureşan, de către însuşi preşedintele FRF, Mircea Sandu.
"Au fost foarte multe discuţii despre Uhrin, dar Mircea Sandu a spus foarte bine: acea lege e prost făcută şi ne poate lăsa să facem orice. Duşan ar putea fi chiar antrenor sau director tehnic, nu e ilegal şi nici imoral ce se întâmplă.", a spus Mureşan luni, la prezentarea oficială a lui Uhrin ca director tehnic, conform prosport.ro.
Încurajaţi de semnele date de la Federaţie, feroviarii clujeni intenţionează să profite din plin de faptul că regulamentul este interpretabil. Astfel, Uhrin nu va fi doar un consilier obişnuit, ci se va implica participând de pe bancă la meciurile echipei şi urmărind şedinţele de pregătire.
"Va sta pe bancă la meciuri, şi în timpul partidelor poate da chiar indicaţii. Orice persoană de pe bancă poate să facă acest lucru, dar o singură dată. El poate sta chiar şi la mijlocul terenului la antrenamente. Are acest drept, deoarece este un oficial al clubului nostru. Nu e imoral ce facem, putem profita de regulament.", este încrezător Mureşan.
Preşedintele CFR-ului nu se teme de eventualele probleme pe care implicarea cehului le va putea ridica, spunând că echipa nu numai că nu va fi suspendată, dar nici nu se vor deschide anchete pe această temă.
În altă ordine de idei, CFR a realizat, până în acest moment, oficial, transferurile lui Rade Veljovic, Agustin Viana şi Dario Flores. Mureşan spune că doar argentinianul Culio ar putea părăsi echipa în iarnă, pe care nu crede că CFR ar putea lua o sumă prea mare de bani.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Iuliu Muresan CFR Cluj
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close