Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mutu află decizia Tribunalului Antidoping pe 19 aprilie

Mutu află decizia Tribunalului Antidoping pe 19 aprilie

Mutu află decizia Tribunalului Antidoping pe 19 aprilie
Sursa foto: adrian mutu
01 Apr 2010   •   21:17

Comitetul Olimpic Naţional Italian (CONI) a decis, joi, că dosarul lui Adrian Mutu va fi judecat de către Tribunalul Naţional Antidoping pe 19 aprilie, la ora 10:30. Instanţa italiană va trebui să decidă dacă să ţină cont de recomandarea Procuraturii Antidoping, de suspendare pe un an a jucătorului. Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină la două controale făcute în ianuarie.
"Tribunalul Naţional Antidoping a comunicat că preşedintele Francesco Plotino a fixat audierea în cazul Adrian Mutu pentru data de 19 aprilie 2010, la ora 10.30 (n.r. - ora 11.30 în România). Şedinţa se va ţine la Palatul Bonifati (n.r - la Stadionul Olimpic din Roma), sala Champions", a comunicat joi CONI, potrivit Mediafax.
Procutorul antidoping al CONI, Ettore Torri, a decis să Mutu nu este recidivist şi trebuie judecat, astfel, ca la o primă abatere. Cu toate acestea, Torri consideră că jucătorul Fiorentinei se face vinovat de neglijenţă şi a decis să recomande o suspendare de un an. Agenţii jucătorului vorbesc, totuşi, de o pedeapsă de maxim cinci sau şase luni.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu fiorentina
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close