Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mutu, nerăbdător să revină printre tricolori: „Sunt motivat şi foarte ataşat de echipa naţională”

Mutu, nerăbdător să revină printre tricolori: „Sunt motivat şi foarte ataşat de echipa naţională”

Mutu, nerăbdător să revină printre tricolori: „Sunt motivat şi foarte ataşat de echipa naţională”
09 Mar 2011   •   20:28

Conflictul dintre Adrian Mutu şi Răzvan Lucescu pare să fi ajuns la final. După ce în urmă cu câteva zile surse din FRF au dezvăluit că atacantul Fiorentinei ar putea fi convocat pentru meciul cu Bosnia de la sfârşitul acestei luni, astăzi a venit rândul „Briliantului” să confirme dezgheţul dintre el şi selecţioner.

 
Sunt nerăbdător să revin. Sunt motivat şi sunt foarte ataşat de echipa naţională. Va fi un moment important pentru mine”, a declarat Mutu în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul Fiorentinei. Ba mai mult, conform jurnaliştilor de la Libertatea, atacantul român a explicat că problemele dintre el şi antrenorul reprezentativei au rămas în urmă: „Nu am mai jucat din 2009, dar neînţelegerile cu selecţionerul Răzvan Lucescu sunt de domeniul trecutului. Aş fi fericit să joc din nou pentru ţara mea. Trebuie să demonstrez că merit să fiu în lot şi, dacă voi fi în lotul pentru meciul din Bosnia, de pe 26 martie, voi veni cu cea mai mare plăcere”.
 
Mutu a vorbit pentru jurnaliştii italieni şi despre evoluţiile sale din ultima vreme. „Mă simt bine şi sunt fericit pentru cele două goluri marcate în meciul cu Catania. A fost o prestaţie pe care o aşteptam de mult timp, pentru a putea răsplăti afecţiunea suporterilor. Îmi place să marchez, dar nu mi-am propus să înscriu zece goluri până la finalul sezonului. Am alte ambiţii. Primele meciuri au fost bune, dar apoi am avut dificultăţi de ordin fizic. Uşor, uşor ajung la forma maximă. Mă consider unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume, altfel nu aş mai juca, şi mă simt foarte bine când demonstrez acest lucru”, a spus atacantul român.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close