Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mutu: "Nu contează că nu mă cheamă Răzvan, oricum nu mai stă mult"

Mutu: "Nu contează că nu mă cheamă Răzvan, oricum nu mai stă mult"

Mutu: "Nu contează că nu mă cheamă Răzvan, oricum nu mai stă mult"
20 Aug 2010   •   15:37

La doar câteva zile după ce a declarat că îşi cere scuze pentru plecarea neanunţată din cantonamentul după meciul cu Serbia şi că îşi doreşte să revină echipa naţionale, Adrian Mutu a făcut nişte mărturisiri incredibile apropiaţilor.

Conform Fanatik, atacantul Fiorentinei spune că nu îl mai interesează naţionala pentru moment şi că nu îi pasă dacă îl mai convoacă Răzvan Lucescu la lot, pentru că oricum zilele selecţionerului sunt numărate.

"Oamenii care-l cunosc bine pe Răzvan mi-au transmis că nu dă niciodată înapoi. Ţine mult la disciplină, la grup, dar e extrem de orgolios. Aşa a făcut şi la echipele de club pe unde a fost, unde i-a dat afară, fără nici o remuşcare, pe cei care au călcat pe bec. Aşa e probabil şi în cazul meu, iar prietenii m-au sfătuit să-mi văd de treaba mea şi să nu mă mai gândesc la naţională. Cel puţin cât e Răzvan selecţioner".

"Dacă nimeni de la naţională nu mi-a dat un semn de viaţă de când sunt suspendat, e clar că nu mai au nevoie de mine. Nu contează, pentru că Răzvan oricum nu mai stă mult! La ce orgoliu are, dacă nu sunt rezultate, pleacă singur sau, cum a spus, când calificarea e compromisă matematic se retrage", a spus Mutu, citat de Gazeta Sporturilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu Razvan Lucescu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close