Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mutu rupe tăcerea! "L-am sunat de 36 de ori pe Lucescu dar degeaba. Cu Chivu sunt prieten bun"

Mutu rupe tăcerea! "L-am sunat de 36 de ori pe Lucescu dar degeaba. Cu Chivu sunt prieten bun"

Mutu rupe tăcerea! "L-am sunat de 36 de ori pe Lucescu dar degeaba. Cu Chivu sunt prieten bun"
Sursa foto: adrian mutu
07 Ian 2010   •   20:59

Numărul 10 al Fiorentinei a comentat, pentru prima oară după mult timp, relaţia sa cu selecţionerul Răzvan Lucescu şi cu căpitanul "naţionalei", Cristian Chivu. Mutu consideră că are mâinile legate în ceea ce priveşte echipa naţională, având în vedere că Lucescu nu îi răspunde niciodată la telefon sau la mesaje. În ceea ce priveşte relaţia sa cu Chivu, cel numit "Briliantul" neagă acuzaţiile lui Mircea Sandu, conform cărora cei doi ar fi "la cuţite".
"L-am sunat pe Răzvan de 36 de ori ca să îmi cer scuze, dar nu mi-a răspuns. I-am trimis şi mesaje, dar nu mi-a răspuns. De atunci nu am mai vorbit cu el (n.r. după meciul cu Serbia). Mai îmi rămânea o singură variantă, să îi trimit un mail. Din respectul pe care i-l port lui Răzvan, l-am sunat de atâtea ori să îmi cer scuze că am plecat. Nu mi-am călcat pe mândrie, pentru că nu e vorba de aşa ceva în relaţia cu antrenorul naţionalei. De acum nu o să îl mai caut, dacă el vrea să îmi comunice ceva, aştept telefonul lui. Nu e normal cum s-a comportat Răzvan faţă de mine, dacă un jucător greşeşte, merită o explicaţie. Putea să îmi răspundă şi să îmi spună unde am greşit. Putea să îmi spună "Adi, nu te mai chem", dar nu a făcut-o. Fotbalul merge înainte fără orice jucător. Colegilor de la naţională nu am ce să le reproşez, ei au fost diplomaţi. S-a uitat prea repede amenda pe care am primit-o, 160.000 de EURO de la club pentru că am venit la naţională, s-a uitat repede toate lucrurile bune pe care le-am făcut pentru naţională", a precizat Adrian Mutu, într-o intervenţie telefonică la GspTV.
Mutu neagă un conflict cu Chivu
Mutu nu înţelege nici de ce preşedintele FRF, Mircea Sandu, a spus că relaţia sa cu căpitanul echipei naţionale, Cristian Chivu, este una tensionată. Mircea Sandu declarase joi, pentru Prosport, că Mutu şi Chivu sunt în relaţii proaste după ce primul nu a tratat cu seriozitate antrenamentele şi acţiunile primei reprezentative.
"L-am sunat pe Cristi Chivu după meci (n.r. Chievo - Inter, în care fundaşul a fost accidentat la cap) să văd cum se simte. Sunt prieten cu Cristi de 15 ani, există un respect deosebit între noi. Ne leagă o prietenie veche, nu ştiu de unde are domnul Mircea Sandu astfel de informaţii, pot să spun că nu este nimic adevărat. Antrenamentul e antrenament, cum aş putea eu să mă antrenez la mişto? Am vorbit cu Cristi şi de Crăciun şi de Revelion, vorbim o dată la câteva zile, ne felicităm pentru meciuri. Am mai trecut prin asta, s-a mai spus că există animozităţi între noi, dar nimic nu e adevărat. Aş fi vrut să merg să îl văd pe Cristi, dar din păcate nu se poate. Jucăm din trei în trei zile şi nu ne permitem să plecăm şi să nu ne antrenăm. Eu vin cu plăcere la echipa naţională, aştept doar convocarea.", a încheiat atacantul Fiorentinei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close